Studenten

Zoek je informatie over studenten, het studentenleven, het vinden van een studentenkamer, studeren of studies?

Zoek je misschien: een studenten bijbaan, stageplaatsen, studieboeken, studentensites, studentenvoordeel, etc? Kijk snel verder!

 

Zoekiezoekie hier…

Stages

Voor een stageplaats kijk je bij Studentenvacature.nl of de gespecialiseerde stagewebsite Stagemotor.

Besparen

Geld besparen doe je als student eenvoudig met de couponcodes van couponcode.nl. Of kijk op Slimmecentenvoorstudenten.nl om verder te besparen op je studentenleven.

Moet je nog een zorgverzekering afsluiten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bezoek de website Zorgverzekeringvergelijken18jaar.nl en bekijk alle mogelijkheden voor een passende zorgverzekering.

Wil je als student minder kwijt zijn aan een zorgverzekering? Heb je andere zorg nodig of ben je niet meer tevreden bij je huidige zorgverzekeraar? Op de website Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl kan je makkelijk vergelijken welke zorgverzekering het beste bij je huidige situatie past.

Op Verstandig-vergelijken.nl vergelijk je verschillende aanbieders van zorgverzekeringen voor 2016

Hier nog een andere website voor als je op zoek bent naar een Zorgverzekering 18 jaar

Werken

Blijft het moeilijk om een juiste sollicitatiebrief te schrijven, kijk op Beaks.nl voor tips tijdens het schrijven van een sollicitatiebrief. Voor een mooi overzicht van vacatures voor studenten kijk je op Zowerkt.nl. Dit is een gratis vacaturesite, met ruim aanbod studentenvacatures. Verder staan op Randstad Student nog veel bijbanen voor studenten. Op zoek naar nog meer bijbanen in diverse regio’s? Kijk dan bijvoorbeeld eens op Zoekbijbaan.nl. Als je gaat solliciteren dan kun je te maken krijgen met assessments. Ook hier geldt dat voorbereiding het halve werk is. Begin dan op deze assessment startpagina. Bij Nivvo kun je ook heel veel onderwijs vacatures bekijken.

Algemeen

Voor een handig overzicht van studenten websites kijk je op studenten.ikwilhet.nu of e-Studenten.nl.

Een website speciaal voor studieontwijkend gedrag, klinkt dat herkenbaar?

Op Universiteitstart staan alle Nederlandse universitaire opleidingen en universiteiten beschreven. Je ontdekt hier veel studie-informatie en wie weet ontdek je jouw toekomstige universiteit wel in het universiteiten overzicht.

Een mbo opleiding kiezen is niet makkelijk. We kunnen ons goed voorstellen, dat je niet goed weet welke opleiding je moet kiezen. MBOstart is daarom de enige website waar je een overzicht kunt vinden van alle erkende mbo opleidingen. MBO Beginthier is (zoals de naam al aangeeft) ook een handig startpunt voor MBO studenten, net als HBO Beginthier voor HBO-ers.

Op zoek naar een mooi overzichtje van de beste rijschool bij jou in de buurt? Kijk hier even: degoedkoopsterijschool.nl

Nog niet helemaal zeker van je studiekeuze? Kijk eens naar Hazelzet studiekeuzeadvies

Kamers & wonen

De beste Woningontruiming service bij jouw in de buurt. Met onze 10 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een specialist in huis ontruimingen. Ook voor studenten is een snelle kamer ontruiming mogelijk.

Bezig met het inrichten van je huis/kamer? Met kussens op maat pas je jouw meubels aan naar eigen smaak.