Groningen

Ben je op zoek naar informatie over Groningen? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Groningen steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Groningen, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Groningen, of achtergronden over Groningen?

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Groningen

Voor de website van de gemeente Groningen kijk je op Gemeente.Groningen.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Groningen? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Groningen; Groningen Toerisme. Wil echt veel van Groningen zien? Dan kun je ook een fiets (of zelfs een elektrische) huren om de stad te verkennen.

 

Bezienswaardigheden & tours Groningen

Ben je op zoek naar de leukste to do’s voor Groningen? Eén van de bekendste bezienswaardigheden van de stad is de Martinitoren Groningen. Andere Groningen bezienswaardigheden zijn: op tour door Groningen met de Crane City Tours, het Groninger Museum en het Nationaal Park Lauwersmeer.

 

Studeren in Groningen

Zoals de Groningers zouden zeggen: “Er gaat niets boven studeren in Groningen!”. Tijdens je studententijd komt er veel op je af. Op Studenten Wegwijzer ontdek je veel informatie die je helpt tijdens je studententijd, zoals algemene informatie over studeren in Groningen of bijvoorbeeld een overzicht van de grootste studentenverenigingen in Groningen.

 

Werken in Groningen

Zoek je een (bij)baan in Groningen? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Groningen.

Hogescholen in Groningen

Zoek jij een hbo opleiding in Groningen, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

Wonen in Groningen

Nu de gaskraan dichtgedraaid is in Groningen, is het tijd om de gevel weer in orde te maken. Op zoek naar een bedrijf met scherpe prijzen? Gevelreiniging Groningen!