Huis & wonen

Zoek je informatie over wonen en alles wat met je huis te maken heeft. Je woning is meestal een van je belangrijkste bezittingen en/of je veilige haven.

 

 

Zoek je bijvoorbeeld informatie over:

  • Verhuizers
  • Interieurontwerpers
  • Inrichting
  • Maatwerk kasten
  • Keukens
  • Badkamers
  • Aannemers & klusbedrijven
  • Woonverzekeringen

 

Zoekiezoekie hier…

 

Verbouwing & renovatie van je woning

Heb je echt genoeg van die oude badkamer of ben je het zat om je spullen weer eens niet kwijt te kunnen in je keuken? Dan wordt het tijd om een grondige verbouwing of renovatie te overwegen! In Zuid-Nederland en Belgie laat je je woning renoveren door ABC Renovation.

Ideaal voor je gerenoveerde woning is een strakke giet- of coatingvloer. Die kun o.a. vinden bij Coatingvloer.nl. Een stoer alternatief is beton op je vloer. Bij Rivev B.V. is geen betonklus te klein (of te groot).

Is uw ruit kapot of overweegt u HR+++ isolatieglas? Voor alle glassoorten bent u bij De Gooische Glashandel aan het juiste adres. Neem eens vrijblijvend contact op!

Voor een kundige dakdekker kun je eens kijken bij Neuveldakenmontagewerk.nl in Alkmaar en omgeving.

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die voor jou een badkamerrenovatie kan uitvoeren? Banubad heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van badkamers.

 

Keukens

Keukenspeciaalzaak met unieke showroom? De keukenspeciaalzaak Keukenrijk in regio Alkmaar biedt haar klanten een uniek concept. Keukenrijk beschikt over een eigen ontwerpstudio, waar uw keuken op ware grootte direct visueel te maken is. U ervaart zo direct de positie van de onderdelen van de keuken!

 

Inboedel, meubels & styling

Je huis krijgt pas echt kleur als je er je persoonlijke touch aan geeft. Voor inspiratie lees je dit artikel met tips over leuke interieurstyling op Infobron.

 

In en om het huis

Ben je je sleutel vergeten en is de deur dichtgevallen? Of erger nog, breekt je sleutel af in het slot? Dan heb je zo snel mogelijk een slotenmaker nodig. Schakel een vakman in via Diskus.be.

 

Vakantiewoningen

Ben je toe aan een tweede huis? Of af en toe behoefte aan een vakantiehuisje? Enorm in opkomst zijn strandhuisjes. Ze zijn aan de Nederlandse kust bijna niet aan te slepen. Om een strandhuisje te huren of te kopen begin je je oriëntatie op Strandhuisjeboeken.nl. Vergeet niet dat de spullen in je vakantiewoning waarschijnlijk niet gedekt zijn, dus sluit daarvoor dan een kortlopende reisverzekering af.

 

Verhuizen

Wil je graag verhuizen naar Vlaanderen of Belgie? De mannen van BKFservice.be hebben al vele klanten geholpen om de oversteek te maken vanuit Nederland. Experts in verhuizingen!