Amsterdam

amsterdam-csBen je op zoek naar informatie over Amsterdam? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Amsterdam steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Amsterdam, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Amsterdam, of achtergronden over Amsterdam?

Zoekiezoekie hier…

Onze hoofdstad Amsterdam heeft alles wat een stadsbewoner, een buitenlandse toerist of zelfs een lokale toerist kan bekoren. Van aude architectuur, historie en musea, tot een bruisend nachtleven, prachtige parken en hippe business spots. Leer meer over de prachtige stad Amsterdam op Zoekiezoekie!

Gemeentelijke & publieke links Amsterdam

Voor al je gemeentelijke informatie kijk je simpelweg op amsterdam.nl. Ben je op zoek naar toeristische informatie over Amsterdam? Kijk dan op de internationaal bekende city marketing site IAMsterdam.

Bezienswaardigheden & tours Amsterdam

Parkeren in Amsterdam een crime? Ja, best wel… Hier vind je een handig overzichtje van parkeergelegenheden in de buurt van hot spots. Liever flexibel? Dan kun je beter een fiets huren in Amsterdam, of zelfs een fietstour boeken. Voor een tocht over de grachten ben je aan het juiste adres bij Amsterdam Canal Cruises en Rederij Lovers. Ook een bezoek aan de Wallen (Red Light District) mag niet ontbreken, bijvoorbeeld georganiseerd door Rob van Hulst Events (wie kent hem nog van Medisch Centrum West…?). Buitenlandse bezoekers kunnen zich makkelijk orienteren op Amsterdam via een verzamelpagina, zoals bijvoorbeeld amsterdam.page.co.uk.

Ben je benieuwd naar de andere bezienswaardigheden? Op de Amsterdam startpagina staan alle bezienswaardigheden van Amsterdam, maar ook informatie over restaurants, werk, de geschiedenis van Amsterdam en nog veel meer! Vanuit Amsterdam lekker naar het strand? Waarom huur je geen strandhuisje? Voor diverse strandhuisjes in de omgeving Amsterdam kijk je bijvoorbeeld op strandhuisjeboeken.nl.

Hotels in Amsterdam

Amsterdam is vele internationaal bekende hotels rijk, zoals het luxueuze Amstel Hotel, het Okura hotel, the Dylan of Sofitel Legend The Grand. Plan je een museum bezoek? Dan is deze pagina met hotels in de buurt van Amsterdamse musea ook handig.

Werken in Amsterdam

Amsterdam kent een enorme bedrijvigheid. Niet alleen in de toeristische industrie, maar denk bijvoorbeeld ook aan de advocatuur en de financiële centra aan de Zuidas. Amsterdam is ook nog eens de grootste studentenstad van Nederland. Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Amsterdam. Vooral op zoek naar parttime vacatures Amsterdam? Er zijn genoeg typische parttime studenten banen beschikbaar, zoals in de horeca, call center werk en dergelijke.

Studeren in Amsterdam

Voor veel jongeren is een studie in onze hoofdstad toch echt het summum van studeren en persoonlijke vrijheid. Tijdens je studententijd komt er veel op je af. Op Studenten Wegwijzer ontdek je veel informatie die je helpt tijdens je studententijd, zoals algemene informatie over studeren in Amsterdam of bijvoorbeeld een overzicht van de grootste studentenverenigingen in Amsterdam.

Hogescholen in Amsterdam

Zoek jij een hbo opleiding in Amsterdam, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn. Ook handig: een overzicht met alle HBO Open Dagen.

Winkels in Amsterdam

Voer voor je huisdier vind je bij dit handige overzicht van dierenwinkels in Amsterdam.

Dienstverlening in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en zitten er bugs en beestjes in je huis? Veel van dit soort ongedierteplagen krijg je zelf niet eenvoudig onder controle. Op Bestrijdenvanongedierte.nl Amsterdam vind je professionele ongediertebestrijders in jouw regio. Ben je op zoek naar een vakman? Voor een vakkundige timmerman kun je terecht bij Houtens Amsterdam. Oprit of tuin bestraten? Schakel dan een vakman in via Bestrating Expres.

Mondhygiene is voor iedereen van belang. Ben je nog student en krap bij kas? Ga dan eens langs bij Tandarts Amsterdam Studentist.

Heb je net een nieuw huis gekocht in Amsterdam en wil je graag kunststof kozijnen laten installeren? De vakmannen van DCTkozijnen.nl bieden jou een scherpe prijs.

Handige links Amsterdam

Alle informatie over Amsterdam op één pagina… Voor informatie over uitgaan Amsterdam, musea Amsterdam en nog veel meer kijk je op de Amsterdam Jouwpagina.

Woning-delen.nl | Amsterdam