Mobiele telefoons & gadgets

Waar vind je de beste informatie over mobiele telefoons, tablets, eReaders, Ultrabooks, de beste mobiele abonnementen, mobiele accessoires en de hipste gadgets?

Zoek je misschien: de nieuwste Samsung Galaxy mobiel, iPhone accessoires, goedkope mobiele abonnementen, een cover voor je iPad, eReaders of Ultrabooks?

 

Zoekiezoekie hier…

 

Actueel – De Apple iPhone 5C

De iPhone 5C van Apple is het toppunt van de hedendaagse techniek. Met de modernste aanvulling op het assortiment is Apple weer onderscheidend van de rest zoals de verwachting is van Apple. De release in Nederland is op 25 oktober 2013. De prijs van een losse iPhone 5C zal bij aanvang 599 euro zijn. De iPhone 5C is heeft een 4 inch touchscreen, behuizing van plastic en A6 processor. De iPhone 5C is te verkrijgen in 5 aparte kleuren; wit, geel, roze, groen en blauw. De losse iPhone 5C is even lang als het voorgaande model met een resolutie van 1136 bij 640 pixels. De iPhone 5C draait bij aankoop op het besturingssysteem IOS 7. In de Apple Store zijn bijna ontelbaar veel apps te verkrijgen om te gebruiken. De iPhone 5C is te verkrijgen in een 16 en 32 Gigabyte versie. Wil je weten wat de iPhone 5C kost? Kijk dan op de mobiele telefoons website.

 

iPhone 5(s) aanbiedingen

Meer weten over goede deals voor de iphone 5 en iphone 5s? Orienteer je eerst eens op iphone5-aanbiedingen.expertpagina.nl of iphone5s-voordeel.expertpagina.nl. Die namen spreken voor zich…

 

iPhone sites & startpagina’s

Ben je op zoek naar het laatste nieuws over en de beste aanbiedingen voor de iPhone? Kijk dan eens bij:

Andere handige iPhone sites zijn onder andere de apple-iphone.expertpagina.nl en de apple-smartphone.expertpagina.nl. Deze gaan in de breedte over de iPhone. Wil je echt alles weten over de iPhone 5 en de iPhone 5s? Dan kun je beter meteen naar de iphone5-apple.expertpagina.nl gaan. Een enorm groot overzicht aan iPhone gerelateerde sites kun je vinden op iphone.uwpagina.nl

 

Mobiele hoesjes & accessoires

Voor een handig overzicht van aanbieders van mobiele hoesjes en accessoires kijk je op Telefoonhoesjes Goedbegin. Zoek je specifiek iPhone hoesjes? Kijk dan eens bij de iPhone 3GS hoesjes, de iPhone 4/4S hoesjes of een van de vele andere telefoonhoesjes van mooimobiel.nl. Goede kwaliteit voor een zeer nette prijs! Je kunt ook iphonehoesjes.goedbegin.nl eens gebruiken als startpunt.

telefoonhoesjes.info Populaire telefoonhoesjes vind je bij ons
Telefoonhoesjes voor smartphone van de merken Apple, Samsung, HTC, Sony en Nokia.

 

Mobiele abonnementen

Wie heeft het voordeligste abonnement? De beste kwaliteit krijg je waarschijnlijk nog steeds bij KPN die o.a. nu al 4G aan het uitrollen is. Maar je kunt ook Vodafone, T-Mobile of Telfort proberen.

Er zijn vele abonnementen inclusief smartphone verkrijgbaar, maar welke aanbieder is de goedkoopste. Neem een kijkje op Budger om goedkope smartphone aanbiedingen te vergelijken.

Ben je op zoek naar echt onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een lage prijs. Dan kan je een kijkje nemen op robinmobile.nl

 

Sim only abonnementen

Bij een ‘normaal’ abonnement betaal je je ‘gratis’ mobiele telefoon toestel eigenlijk terug in maandelijkse termijnen. Wil je een volledig duidelijk abonnement? Of ben je tevreden met je huidige toestel? Dan is een Sim Only abonnement misschien iets voor je?

Een vrij nieuwe ontwikkeling is de mogelijkheid om een toestel te leasen . Hierbij heb je een Sim Only abonnement en huur je daarnaast je toestel van de provider. Lees hier meer over mobiele toestelleases.

Online is een breed aanbod te vinden van sim only abonnement aanbieders, maar welke is nou het meest geschikt voor jou? Gelukkig zijn er sites die de keuze voor je vergemakkelijken en de sim only abonnementen vergelijken, zodat je het sim only abonnement kiest dat bij jou past.

 

Mobiele telefoon merken

Alles over de bekendste makers van mobiele telefoons en gadgets: Apple, Samsung, HTC, Sony, Asus, LG en Blackberry. Wil je meer weten over een van de oudste electronica merken van de wereld? Lees alles over het ontstaan van Sony op de website van UnitedConsumers.

 

Mobiele telefoon toestellen

Meer weten over de laatste iPhone? Wanneer komt de iPhone 5S eigenlijk uit? En is die dan beter dan de Samsung Galaxy S4? Ontdek alles over mobieltjes op mobile.uwpagina.nl.

 

Mobiele besturingssystemen

Wat is eigenlijk het verschil tussen Android, iOS en Microsofts Windows 8?

 

Mobiele verzekeringen

Op iphoneverzekering.com kunt u een zeer uitgebreide iPhone verzekering afsluiten tegen de goedkoopste premie van Nederland! Een uitgebreide iPhone verzekering voor maar 4 euro per maand.

 

Onderhoud & reparatie van je mobieltje

Vergeet niet dat je mobieltje ook een keer kapot kan gaan. Heb je een Sony toestel? Dan vind je bij UnitedConsumers alles over je Sony telefoon reparatie mogelijkheden. Ook over welke garantie je daarop hebt trouwens.

Mobiel & Wifi signaal

Last van een slechte verbinding? Weinig “balkjes”. Kijk dan eens bij Signalwave beter mobiel bereik.

 

Mobiele aanbiedingen

Mooie Iphone aanbiedingen kun je onder andere vinden op iphone-aanbiedingen.GoedBegin.nl. Op zusterpagina tablet-aanbiedingen.goedbegin.nl ontdek je mooie Tablet aanbiedingen, zoals de domeinnaam eigenlijk al wel zegt…

 

Algemene startpagina’s over mobiel

Meer over het onderwerp GSM ontdek je op gsm.uwpagina.nl of telefoon.uwpagina.nl. Voor een verzameling tips rondom de iPad kijk je bijvoorbeeld op ipad.place4you.nl

 

Overige startpagina’s

Voor mobiele accessoires, maar ook voor nog veel meer soorten (fashion) accessoires,  kijk je op accessoires.jouwpagina.nl. Een andere handige startpagina voor fashion & accessoires is mode-overzicht.uwstart.nl. Verder zou je kunnen kijken op internetshoppen.startbewijs.nl. Een handig overzicht om online te shoppen vind je op onlinewinkels.eigenoverzicht.nl. Wil je specifiek voordelig online winkelen dan begin je op voordelig-winkelen.goedbegin.nl. Handige winkeltips kun je ontdekken op internetwinkelen.tipjes.nl, winkeltips.jouwpagina.nl of winkeltips.startspot.nl.

Zoek je gewoon een overall startpunt met een overzicht van bekende (en minder bekende) online winkels? Dan kun je bijvoorbeeld kijken op: winkeloverzicht.zoekvinden.nl of winkelenonline.site-nl.nl.