Utrecht

Ben je op zoek naar informatie over Utrecht? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Utrecht steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Utrecht, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Utrecht, of achtergronden over Utrecht?

Zoekiezoekie hier…

Gemeentelijke & publieke links Utrecht

Voor de website van de gemeente Utrecht kijk je op Utrecht.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Utrecht? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Utrecht; Utrecht Toolkit.

Bezienswaardigheden & tours Utrecht

Utrecht is een gezellige stad met veel bezienswaardigheden. Bekijk de leukste routes voor stadswandelingen Utrecht op de website van Bezoek Utrecht. De leukste bezienswaardigheden van Utrecht zijn onder andere: beklim de Domtoren, bezoek het prachtige Kasteel Slot Zeist of ga naar het Centraal Museum Utrecht.

Studeren in Utrecht

Studeren in het Utrechtse hart van Nederland blijft ook zeer populair. Tijdens je studententijd komt er veel op je af. Op Studenten Wegwijzer ontdek je veel informatie die je helpt tijdens je studententijd, zoals algemene informatie over studeren in Utrecht of bijvoorbeeld een overzicht van de grootste studentenverenigingen in Utrecht.

Werken in Utrecht

Zoek je een (bij)baan in Utrecht? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Utrecht.

Hogescholen in Utrecht

Zoek jij een hbo opleiding in Delft, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

Winkels in Utrecht

Alles voor je huisdier vind je in dit handige overzicht van dierenwinkels in Utrecht.