Horeca

horecaWil je lekker, origineel of juist voordelig uit eten in Nederland? Bekijk dan eens onze selectie restaurants, eetcafe’s en andere horeca tips in de grootste steden van Nederland.

Zoekiezoekie heeft de best beoordeelde, de hipste en meest authentieke horeca gelegenheden voor je op een rijtje gezet. Dus zoek niet langer, grijp de telefoon of tablet en reserveer een tafeltje om weer eens lekker uit eten te gaan!

 

Amsterdam

Voor de beste restaurants in onze hoofdstad hebben we bijna een aparte website nodig. Het zijn er zoveel dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Hieronder een aantal unieke vondsten van Zoekiezoekie.

Wil je eindelijk wel eens het eten van Jamie Oliver proeven? Boek dan eens een tafel bij zijn Amsterdamse restaurant Fifteen. In de keuken krijgen 15 jongeren een kans om hun leven op de rit te krijgen. Tegelijkertijd eten jullie er de heerlijkste moderne gerechten. Een duidelijke win win dus!

Voor lekker Italiaans eten schuif je aan bij Toscanini. Puur, eenvoudig en eerlijk eten, maar oh zo smaakvol! Van te voren reserveren is een vereiste!

Fan van de Hollandse keuken? Ontdek de mooie en originele gerechten die restaurant Wilde Zwijnen voor je op tafel zet!

Bij Foodism eet je zogenaamde Foodismo’s;¬†heerlijke kleine mediterrane hapjes. Ontdek zelf waarom dit leuke restaurant dikke cijfers en laaiend enthousiaste reacties scoort bij Iens!