Leiden

Ben je op zoek naar informatie over Leiden? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Leiden steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Leiden, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Leiden, of achtergronden over Leiden?

 

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Leiden

Voor de website van de gemeente Leiden kijk je op Gemeente.Leiden.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Leiden? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Leiden; Visit Leiden.

 

Bezienswaardigheden & tours Leiden

Voor een prachtige tocht over de grachten van Leiden, ben je bij Rondvaart Leiden aan het goede adres. Leuke bezienswaardigheden van de stad Leiden zijn onder andere Het Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde en natuurlijk mag een bezoek aan Naturalis niet ontbreken!

 

Studeren in Leiden

Studeren in de klassieke studentenstad Leiden, wie wil dat niet? Tijdens je studententijd komt er veel op je af. Op Studenten Wegwijzer ontdek je veel informatie die je helpt tijdens je studententijd, zoals algemene informatie over studeren in Leiden of bijvoorbeeld een overzicht van de grootste studentenverenigingen in Leiden.

 

Werken in Leiden

Zoek je een (bij)baan in Leiden? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Leiden.

 

Hogescholen in Leiden

Zoek jij een hbo opleiding in Leiden, dan kun je kijken op HBO Start. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.