Nijmegen

Ben je op zoek naar informatie over Nijmegen? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Nijmegen steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Nijmegen, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Nijmegen, of achtergronden over Nijmegen?

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Nijmegen

Voor de website van de gemeente Nijmegen kijk je op Nijmegen.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Nijmegen? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Nijmegen; Altijd Nijmegen.

 

Bezienswaardigheden & tours Nijmegen

Op een originele manier Nijmegen ontdekken? Dat kan via Segway Sightseeing Nijmegen. Nijmegen heeft leuke bezienswaardigheden. De bezienswaardigheden die je echt niet mag missen zijn onder andere Museum Het Valkhof, het Natuurmuseum Nijmegen en het Valkhofpark.

 

Studeren in Nijmegen

Nijmegen is een echte moderne studentenstad MET een campus. Tijdens je studententijd komt er veel op je af. Op Studenten Wegwijzer ontdek je veel informatie die je helpt tijdens je studententijd, zoals algemene informatie over studeren in Nijmegen of bijvoorbeeld een overzicht van de grootste studentenverenigingen in Nijmegen.

 

Werken in Nijmegen

Zoek je een (bij)baan in Nijmegen? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Nijmegen.

 

Hogescholen in Nijmegen

Zoek jij een hbo opleiding in Nijmegen, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

 

In en rond Nijmegen

Vanuit Nijmegen een tripje in de buurt maken? Met Taxi Asro heb je een voordelige vervoerder te pakken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een taxi in Den Bosch.