Haarlem

netherlands-272474_640Ben je op zoek naar informatie over de prachtige oude stad Haarlem? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Haarlem steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Haarlem, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Haarlem, of achtergronden over Haarlem en de Haarlemmermeer?

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Haarlem

Voor informatie van de gemeente kan iedere Haarlemmer terecht op haarlem.nl. Zoek je meer toeristische informatie over Haarlem? Kijk dan eens op internationale ‘city marketing’ site Haarlemmarketing.nl.

 

Bezienswaardigheden & tours Haarlem

Wil je ontdekken wat er allemaal te doen is in Haarlem? Bekijk dan de Uit Agenda van Haarlem Marketing. Of boek eens een tour door de unieke Haarlemse grachten. Dan ontdek je de stad snel en vanuit een bijzondere hoek.

 

Hogescholen in Haarlem

Zoek jij een hbo opleiding in Haarlem, dan kun je kijken op HBOstart.nl. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

 

Werken in Haarlem

Zoek je een (bij)baan in Haarlem? Op YoungCapital vind je eenvoudig vacatures in Haarlem en je kunt er ook specifiek zoeken op bijbanen.

 

Wonen in Haarlem

Wil je verhuizen naar of in Haarlem? Een verhuisbedrijf in Haarlem vind je makkelijk via Verhuisprijs.nl.

 

Andere handige pagina’s over Haarlem

Kijk bijvoorbeeld ook eens op:

023 Startkabel