Rotterdam

rotterdamBen je op zoek naar informatie over Rotterdam? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Rotterdam steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Rotterdam, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Rotterdam, of achtergronden over Rotterdam?

Zoekiezoekie hier…

Gemeentelijke & publieke links Rotterdam

Voor de website van de gemeente Rotterdam kijk je simpelweg op rotterdam.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie? Kijk dan op de officiele ‘city marketing’ website rotterdam.info.

Bezienswaardigheden & tours Rotterdam

Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast, een tocht over de Nieuwe Maas met een watertaxi, een bezoek aan de Erasmusbrug en de gloednieuwe ‘indoor markthal’, de Markthal Rotterdam. Wil je veel zin van Rotterdam in korte tijd? Kijk dan eens op Fietshurenin.nl om een fiets te huren of om een fietstour te boeken. Vanuit Rotterdam ben je in een wip in Zeeland en kun je heerlijk aan het strand vertoeven. Op de website Strandhuisje Boeken vind je diverse strandhuisjes te huur voor een lekker weekend of weekje Zeeland. Lekker overnachten in Hoek van Holland is uiteraard ook een prima plan vanuit Rotterdam!

Studeren in Rotterdam

Rotterdam is 1 van de grootste studentensteden van Nederland en er is voor studenten altijd wel wat te beleven. Tijdens je studententijd komt er veel op je af. Op Studenten Wegwijzer ontdek je veel informatie die je helpt tijdens je studententijd, zoals algemene informatie over studeren in Rotterdam of bijvoorbeeld een overzicht van de grootste studentenverenigingen in Rotterdam.

Hogescholen in Rotterdam

Zoek jij een hbo opleiding in Rotterdam, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn. Ook voor informatie over Open Dagen ben je hier aan het juiste adres.

Werken in Rotterdam

Zoek je een (bij)baan in Rotterdam? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Rotterdam.

Winkels in Rotterdam

Alles voor je huisdier vind je in dit handige overzicht van dierenwinkels in Rotterdam.

Dienstverlening in Rotterdam

Woon je in Rotterdam en zitten er bugs en beestjes in je huis? Veel van dit soort ongedierteplagen krijg je zelf niet eenvoudig onder controle. Op Bestrijdenvanongedierte.nl Rotterdam vind je professionele ongediertebestrijders in jouw regio. Verwarming aan maar nog steeds bibberen in de woonkamer? Isolatie Expres is vakman in spouwmuur, dak en vloerisolatie.  In Rotterdam is het niet lastig om een goed bedrijf te vinden voor het plaatsen van kozijnen. Op www.hinko-kozijn.nl ontdek je hoeveel jij kan besparen op houten, aluminium of kunststof kozijnen.