Wageningen

Ben je op zoek naar informatie over Wageningen? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Wageningen steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Wageningen, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Wageningen, of achtergronden over Wageningen?

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Wageningen

Voor de website van de gemeente Wageningen kijk je op Wageningen.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Wageningen? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Wageningen; Proef Wageningen.

 

Bezienswaardigheden & tours Wageningen

Op zoek naar de leukste bezienswaardigheden van Wageningen en de omgeving? De bezienswaardigheden die je in ieder geval niet mag missen zijn: de botanische tuin De Dreijen, het leuke dierenpark Ouwehands Dierenpark Rhenen en beeldengalerij Het Depot Wageningen.

 

Studeren in Wageningen

Wil je Wageningen ontdekken als student? Op Studentenwegwijzer.nl ontdek je van alles over studeren in Wageningen. Onder andere welke studentenverenigingen je kunt vinden in Wageningen.

 

Hogescholen in Wageningen

Zoek jij een hbo opleiding in Wageningen, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

 

Werken in Wageningen

Zoek je een (bij)baan in Wageningen? Op YoungCapital vind je eenvoudig vacatures in Wageningen en je kunt er ook specifiek zoeken op bijbanen.