Delft

Ben je op zoek naar informatie over Delft? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Delft steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Delft, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Delft, of achtergronden over Delft?

 

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Delft

Voor de website van de gemeente Delft kijk je op Delft.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Delft? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Delft; Delft Marketing.

 

Bezienswaardigheden & tours Delft

Delft heeft veel prachtige bezienswaardigheden. Een bezoek aan de Oude & Nieuwe Kerk van Delft mag niet ontbreken tijdens het ontdekken van de stad. Andere leuke bezienswaardigheden zijn het Museum Prinsenhof, de prachtige Botanische Tuin TU Delft en de laatste (echt!) Delftse pottenbakkerij Royal Delft.

 

Studeren in Delft

Overweeg je te gaan studeren in Delft? Op Studenten Wegwijzer ontdek je de studentenstad Delft en bijvoorbeeld welke studentenverenigingen Delft rijk is.

 

Hogescholen in Delft

Zoek jij een hbo opleiding in Delft, dan kun je kijken op HBOstart.nl. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

 

Werken in Delft

Zoek je een (bij)baan in Delft? Op YoungCapital vind je eenvoudig vacatures in Delft en je kunt er ook specifiek zoeken op bijbanen.