Maastricht

Ben je op zoek naar informatie over Maastricht? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Maastricht steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Maastricht, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Maastricht, of achtergronden over Maastricht?

 

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Maastricht

Voor de website van de gemeente Maastricht kijk je op Gemeentemaastricht.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Maastricht? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Maastricht; Maastricht Marketing.

 

Bezienswaardigheden & tours Maastricht

Eén van de bekendste bezienswaardigheden van Maastricht is de prachtige Basiliek Sint Servaas. Maar, er zijn nog veel meer bezienswaardigheden die jullie tijdens je bezoek aan Maastricht niet mag missen! De leukste bezienswaardigheden zijn o.a. de Bisschopsmolen, het Bonnefantenmuseum Maastricht en het interessante Natuurhistorisch Museum Maastricht.

 

Studeren in Maastricht

Wil je gaan studeren in gezellige studentenstad Maastricht? Leer meer over studeren in Maastricht op Studenten Wegwijzer. Ontdek ook de vele studentenverenigingen in Maastricht!

 

Werken in Maastricht

Zoek je een (bij)baan in Maastricht? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Maastricht.

 

Hogescholen in Maastricht

Zoek jij een hbo opleiding in Maastricht, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

 

Shoppen & leuke winkels in Maastricht

Wil je unieke en originele winkeltjes van Maastricht ontdekken. We hebben een aantal leuke shops voor je gevonden. Bijvoorbeeld Multicultureel centrum en boekwinkel Marres. Of de vintage store Retro & Chic.

 

Bedrijven in Maastricht

Maastrichtse uitgeverij Mosae Mondo heeft bijzondere reisverhalen verzameld die de moeite van het vermelden waard zijn.

 

Wonen in Maastricht

Tegenwoordig is het belangrijk om goed te isoleren en de buitenkant van de woning in goede staat te hebben. Lees er meer over op: Alles over de bouwschil.