Den Haag

den-haagBen je op zoek naar informatie over Den Haag (ook wel ’s Gravenhage)? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Den Haag steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Den Haag, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Den Haag, of achtergronden over Den Haag en Scheveningen?

Zoekiezoekie hier…

Gemeentelijke & publieke links Den Haag

Voor informatie van de gemeente kan iedere Hagenees of Hagenaar terecht op denhaag.nl. Zoek je meer toeristische informatie over Den Haag? Kijk dan eens op internationale ‘city marketing’ site denhaag.com (van Den Haag Marketing).

Bezienswaardigheden & tours Den Haag

Wie Den Haag wil bezoeken mag zeker het centrum van de Nederlandse macht niet missen en moet een bezoekje brengen aan het Binnenhof. Tip: stap daarna ook eens binnen bij het centrum voor democratie Pro Demos, het ligt er vlak om de hoek.

Anders ‘must sees’ in Den Haag zijn het Vredespaleis, Panorama Mesdag en natuurlijk het Kurhaus in Scheveningen. Een echt unieke ervaring krijg je als je kunt slapen op het strand. Bij Kijkduin zijn in 2016 diverse strandhuisjes gebouwd, maar deze enorm populair en vaak volgeboekt. Voor meer informatie over deze huisjes en andere strandhuisjes in Zuid-Holland kijk je op StrandhuisjeBoeken.nl

Wil je Den Haag eens vanuit een ander perspectief aanschouwen? Dan is een boottocht over de Haagse grachten zeker aan te raden, bijvoorbeeld met Willemsvaart. Voor nog meer tips kijk je op Alles over Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga je studeren in de Hofstad? Ontdek de mogelijkheden van studeren in Den Haag op Studenten Wegwijzer. Ook voor informatie over studentenverenigingen in Den Haag.

Werken in Den Haag

Zoek je een (bij)baan in Den Haag? Op YoungCapital vind je makkelijk vacatures in Den Haag.

Hogescholen in Den Haag

Zoek jij een hbo opleiding in Den Haag, dan kun je kijken op HBO Start. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn.

Restaurants in Den Haag

Wil je lekker sjiek uit eten in Den Haag? Ga dan de verfijnde Franse keuken van restaurant Calla’s eens proberen. Echt een aanrader in de buurt van de Denneweg, dus op loopafstand van het centrum.

Zoek je iets met een ongedwongen sfeer en een ‘goed stuk vlees’? Ga dan eens een hapje eten bij BIT Grill (Best in Town), hartje centrum op het Buitenhof.

Liever iets uit de Aziatische keuken? Naga Thai serveert heerlijke Thaise lunches en diners op de populaire Frederik Hendriklaan (‘de Fred’)!

Winkels in Den Haag

Alles voor je huisdier vind je bij dit handige overzicht van dierenwinkels in Den Haag.

Dienstverlening in Den Haag

Vind je het ook tijd om in shape te raken? Genoeg geploeterd in je eentje. Met een personal trainer maak je echt veel sneller voortgang. In Den Haag kun je onder andere terecht bij Personal Fit Club met mooie studio in de haven van Scheveningen!

Woon je in Den Haag of Scheveningen en zitten er bugs en beestjes in je huis? Veel van dit soort ongedierteplagen krijg je zelf niet eenvoudig onder controle. Op Bestrijdenvanongedierte.nl Den Haag vind je professionele ongediertebestrijders in jouw regio. Wordt de winterkou je teveel? Zoek je een specialist in spouwmuurisolatie? Javo Isolatie staat voor u klaar!

Op zoek naar iemand voor je webdesign? Neem dan eens een kijkje op Webdesign Den Haag.

Heb je last van veel graffiti spuiters in jouw buurt? Zorg dat ze jouw gevel overslaan door deze op de juiste manier te impregneren. Waygevelreiniging.nl is de expert op het gebied van gevelreiniging!