Financieel

Zoek je informatie over financiele zaken, zoals geld sparen of lenen, verzekeren, pensioenen, banksparen of hyptheken?

Zoek je misschien: een financieel adviseur, de beste spaarrente, lage leenrentes, informatie over BKR noteringen, je maximale hypotheekbedrag of informatie over Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Zoekiezoekie hier…

Sparen

Sparen blijft belangrijk voor stabiele vermogensgroei. Omdat de spaarrentes op dit moment op een dieptepunt staan is het nog belangrijker om goed te ‘shoppen’ voor spaarrekeningen en rentes.

Zoek je de beste spaarrentes als je wilt sparen voor je kind of kleinkind? Kijk dan eens bij de website Spaarrekening Kind.

Beleggen

Veel mensen zijn de laatste jaren uit beleggingen gestapt, maar op lange termijn kun je nog steeds goede rendementen halen met beleggen. Laat je goed voorlichten en doe bijvoorbeeld eens mee met een beleggingscompetitie of een beursspel voordat je je hele vermogen belegt.

Verzekeren

Voor verzekeringen zijn zeer veel nuttige sites te vinden. Misschien geen fijn onderwerp om over na te denken, maar op Uitvaartverzekeringwijzer vind je informatie over diverse levens- en uitvaartverzekeringen. Ook kun je hiervoor terecht bij Allesoveruitvaartverzekeringen.nl.

Pensioen & banksparen

Pensioengat. Tien jaar geleden had niemand er nog van gehoord, maar tegenwoordig loopt iedereen het risico op een (te) laag pensioen. Neem het heft in eigen hand en bekijk welke mogelijkheden je hebt om zelf (extra) pensioen op te bouwen.

Vraag uw lokale specialist om pensioenadvies op maat.

Geld besparen

Bespaarwijzer – Consumenten der Nederlanden: laat jezelf financieel niet kleineren! Op Bespaarwijzer leer je meer over je rechten als consument. Inclusief een handig stappenplan!

Jouw-eigen – Hoe hoge kostenbesparen?

Op financieel gebied moet alles goed geregeld zijn en wil je zo veel mogelijk in eigen zak houden. Lees op geld.startparade.nl alles over besparen, sparen en meer en regel zelf  je eigen financiële zaken.

Bespaar door te jagen op de allerbeste aanbiedingen bij HappyDealz.

Crowdfunding

Crowdfunding is de manier om aan je geld op te halen voor je bedrijf. Bekende crowdfunding platforms zijn bijvoorbeeld kickstarter en indiegogo.

Hypotheek

Het afsluiten van een goede hypotheek is belangrijk voor een goede financiële situatie. Begin jouw start voor je woning goed en vergelijk verschillende hypotheekadviseurs.

Advies nodig voor het afsluiten van een hypotheek in de omgeving Zeeland? Hypotheekadviseur van de hypotheekshop helpt je erbij.

Overige verzekeringen

Op verzekeringen kun je misschien nog wel het meeste besparen. Vergelijk daarom altijd verzekeringen en verzekeraars voordat je er een afsluit. Zorgverzekering vergelijken voor 2017? Dat doe je bijvoorbeeld op Verstandig Vergelijken. Nog meer Nederlandse zorgverzekeraars kun je vinden op nl-zorgverzekeringen.goedbegin.nl.

De dood is altijd een lastig onderwerp, maar meer over uitvaartverzorging kun je vinden op uitvaartverzorging.beginthier.nl. Onze zuiderburen starten hun zoektocht bijvoorbeeld op verzekering.start.be. Andere nuttige startpunten zijn o.a. verzekering.jouwpagina.nlinboedelverzekering.jouwpagina.nlinboedelverzekering.startspot.nl en zorgverzekering.startspot.nl.