Eindhoven

Ben je op zoek naar informatie over Eindhoven? Bij Zoekiezoekie breiden we ons aanbod aan informatie over Eindhoven steeds verder uit.

Zoek je misschien: handige links over Eindhoven, toeristische tips, horeca & uitgaans tips in Eindhoven, of achtergronden over Eindhoven?

 

Zoekiezoekie hier…

 

Gemeentelijke & publieke links Eindhoven

Voor de website van de gemeente Eindhoven kijk je op Eindhoven.nl. Ben je vooral op zoek naar toeristische informatie over de stad Eindhoven? Kijk dan voor meer informatie op de website van de officiële ‘City Marketing’ van Eindhoven; EHV365.

 

Bezienswaardigheden & tours Eindhoven

Tijdens je bezoek aan Eindhoven kun je veel bezienswaardigheden van de stad bekijken. De leukste bezienswaardigheden van Eindhoven zijn: het Eindhoven Museum, de Sint-Catharinakerk Eindhoven, het bekende Philips Museum en vergeet ook niet naar het meest creatieve deel van Eindhoven te gaan, namelijk Strijp-S.

 

Studeren in Eindhoven

Lekker studeren in de lichtstad Eindhoven. Ontdek de stad en het studentenleven in Eindhoven op Studenten Wegwijzer. Met handige informatie voor startende studenten, zoals over studentenverenigingen in Eindhoven.

 

Hogescholen in Eindhoven

Zoek jij een hbo opleiding in Eindhoven, dan kun je kijken op HBOstart. Jaarlijks helpen zij het merendeel van alle studiekiezers met het vinden van de juiste hbo opleiding aan een hogeschool in de gewenste stad. De ‘aankomende HBO student’ kan op HBOstart een goed beeld krijgen van het hbo landschap, omdat ze exact weten waar de erkende hbo opleidingen in Nederland te vinden zijn. Je vindt er ook actuele Open Dagen informatie.

Werken in Eindhoven

Zoek je een (bij)baan in Eindhoven? Op YoungCapital vind je eenvoudig vacatures in Eindhoven en je kunt er ook specifiek zoeken op bijbanen.